και μετά αλεξίσφαιροι θα βγείτε “έξω”..

Παρασκευή και όπως και να έχει κάνεις σχέδια.. θα πάμε σινεμά, ίσως πάμε και ένα θέατρο που δεν έχει δει ποτέ ο Ορέστης.. θα ντυθούμε ζεστά και θα περπατήσουμε στη παραλία.. θα.. θα..

Σάββατο πρωί και ξυπνάει με 39,8.. κυλάνε 2 μέρες και ο πυρετός φθάνει 40,2.. τεστ αρνητικό 1η μέρα.. Δευτέρα μαθαίνω πως υπάρχει κρούσμα στον παιδικό.. τον κρατάω σπίτι και όντας απύρετος κάνουμε τεστ.. να μη σας τα πολυλέω 5η μέρα βγήκε θετικός στον Covid και αυτός και εγώ.. «αυτός» είναι ο μικρούλης μας!!

Σε 2 μέρες κολλάει και ο μεσαίος μου γιος και αμέσως μετά ο μεγαλύτερος, ο οποίος αν μπορούσε να κυκλοφορεί στο σπίτι με στολή δύτη θα το έκανε!!!

Κοινώς νοσήσαμε και οι 4.. Όλοι εκτός τον μπαμπά που τη γλίτωσε!!!

Όλοι πλήρως εμβολιασμένοι.. ο μεσαίος μου γιος είχε ραντεβού την ημέρα που νόσησε ο μικρός και το ακύρωσα..

Ένα μπέρδεμα και ένας χαμός.. με δέκατα εναλλάξ ο ένας μετά τον άλλον.. λίγος ύπνος πολύ κούραση.. πόσες σκέψεις.. πολύ Neftlix έτσι το λέει ο μικρός..πόσες ανησυχίες.. πόσες μέρες ακόμη.. πόσα τεστ..

Και μετά από μέρες.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σήμερα ΟΛΟΙ αρνητικοί!!
Να είσαι τόσο χαρούμενος που είσαι «αρνητικός».. άλλο πάλι και αυτό..
Φτου ξελευθερία..

Από όλο αυτό θα κρατήσω τις αγκαλιές και την απίστευτη υπομονή που όλα τα παιδιά μου κάνανε.. το χεράκι του Ορέστη μου, στο μέτωπό μου όταν είχα πυρετό.. τη μυρωδιά του περγαμόντου που ήταν και το «τεστ» μου για να μη χάσω την όσφρησή μου.. το κυνηγητό που έπαιζαν με τον μπαμπά τους τις λίγες στιγμές που τον έβλεπαν μέσα στο σπίτι όντας σε καραντίνα μόνος του στο δωμάτιο!!!

Πάει πέρασε και αυτό.. μας άφησε πιο «δυνατούς» και πιο αγαπημένους.. βέβαια να πω πως τώρα θέλω και μια καραντίνα μόνη μου για να ξεκουραστώ..
αλλά το καλύτερο μου το είπε η αγαπημένη μου Κική..
«και μετά αλεξίσφαιροι θα βγείτε έξω» ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι νιώθω..

Καλή δύναμη σε όλους όσους νοσούν.. να τελειώσει όλο αυτό και να πάμε σινεμά ίσως πάμε και ένα θέατρο.. Να ντυθούμε ζεστά και να περπατήσουμε στη παραλία..
Αλλά κυρίως να αγκαλιαστούμε δίχως φόβο..